ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Estavana Polman lijkt als twee druppels water op haar moeder

Van Estavana's foto's maakt ons hart altijd een sprongetje, want dit is meestal een foto met haar geliefden. Dit keer is het een prachtige foto met haar lieve moeder.

Estavana en Rafael

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ De rest is geschiedenis.

Hartverwarmende foto

Op Instagram deelt Estavana regelmatig foto’s waar wij altijd een lach van op ons gezicht krijgen. De ene keer is dit met haar partner en de andere keer met haar dochter of bonuszoon. Op iedere foto straalt Estavana en het geluk spat er altijd vanaf. Dat vinden wij zo mooi om te zien.

Ook deelt Estavana weleens een foto met haar lieve moeder. In onderstaande close-up foto is goed te zien hoeveel Estavana op haar moeder lijkt. ‘Omgggg jullie zien er blijde echt prachtig uit!!!’ en ‘Allebei schatten!’, zijn wat reacties van volgers en daar sluiten wij ons volledig bij aan. Wat een prachtige foto van moeder en dochter.

Bron: Instagram Estavana Polman en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Estavana Polman

ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Lees alle artikelen over Estavana Polman