100%NL Magazine Gordon Dubai
Zie ook:
Delen

ZIEN: Gordon koopt nieuwe woning in Dubai

Gordon heeft een nieuwe woning op de kop getikt in Dubai! Trots toont hij zijn nieuwe stekkie op Instagram.

Dubai

Gordon woont sinds oktober vorig jaar in de Arabische stad Dubai. “Morgen mijn visum halen en dan onderweg naar het grootste avontuur uit mijn leven. DXB here I come!”, schreef de zanger destijds op Instagram. De zanger verkocht zijn villa, pakte zijn spullen en emigreerde naar het zonnige Dubai.

In eerste instantie vertrok Gordon niet alleen naar Dubai, maar toen nog met zijn toenmalige vriend Jeffrey. Helaas heeft het liefdesavontuur niet heel lang mogen duren voor Gordon, de twee gingen kort daarna uit elkaar.

Hoog bezoek

Een paar weken geleden liet Gordon nog weten blij verrast te zijn met wel héél leuk bezoek. Niemand minder dan zijn twee zussen Tineke en Marja kwamen bij hem ‘op visite’! Op Instagram plaatste Gordon destijds een leuke foto met zijn twee zussen.

Nieuwe stek

Gordon geniet intens van zijn nieuwe leven in Dubai en denkt er niet over om terug te komen naar Nederland. Gorden heeft namelijk een prachtige nieuwe woning gekocht in Dubai! Per 1 mei zal hij samen met zijn twee schattige hondjes Rocco en Toto zijn nieuwe woning intrekken. Bij de video die hij op Instagram post schrijft Gordon: ‘Dit is het uitzicht waar ik me de komende jaren aan mag vergapen! Mijn nieuwe stek per 1 mei in Dubai!’

Ook schrijft hij: ‘Sorry alle paragnosten die zeiden dat ik binnen een jaar al weer terug zou zijn. Charlatans!!! Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens!!’

Vol trots toont hij de eerste beelden van zijn nieuwe woning, met uitzicht op de prachtige skyline van Dubai.

Benieuwd naar de nieuwe woning van Gordon? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/Ca3uZ_aK-N6/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Gordon straalt met man aan zijn zijde: 'Mijn liefde'
Gordon straalt met man aan zijn zijde: ‘Mijn liefde’
Opnieuw groot nieuws voor Gordon: 'Zo trots en blij met dit nieuwe avontuur'
Opnieuw groot nieuws voor Gordon: ‘Zo trots en blij met dit nieuwe avontuur’
Lees alle artikelen over Gordon