100pmagazine_tabitha
Zie ook:
Delen

ZIEN: Tabitha maakt geslacht kindje bekend

Tabitha is in verwachting van haar tweede kindje. Op Instagram maakt zij het geslacht van haar tweede kindje bekend.

Tabitha

De 29-jarige zangeres Tabitha kennen we onder andere van het programma Beste Zangers en haar hits Hij is Van Mij en Slapen Met Het Licht Aan.

Dochter

Tabitha is al jaren gelukkig met Mauron. Toen Tabitha zwanger was van haar eerste kindje besloot Mauron dat het tijd was voor de volgende stap en vroeg hij Tabitha ten huwelijk!

Op 21-03-2021 is Tabitha moeder geworden van een prachtige dochter Imaya. Haar volgers worden regelmatig getrakteerd op mooie foto’s van Tabitha en haar gezinnetje. Wel houdt ze het gezichtje van Imaya buiten beeld. Nadat Imaya werd geboren is Tabitha heel open en transparant geweest over haar gevoelens en haar postpartum body. Zo deelde ze kort na haar bevallen prachtige foto’s van haar lichaam.

Tweede kindje op komst!

De kleine Imaya moet binnenkort haar speelgoed gaan delen want er is een tweede kindje op komst! Dit leuke nieuws maakte Tabitha onlangs bekend op Instagram. ‘We can’t wait to hold you and love you forever. Your sister daddy and I are patiently waiting, for all of us to be together’, schreef Tabitha bij een liefdevolle foto.

En het is…

De kleine Imaya krijgt er een zusje bij, want het is een meisje! Na het trappen van een bal door Mauron, ontstaat er een roze wolk met roze confetti. Op Instagram stromen de reacties binnen. Demi de Boer reageert met ‘girl gang’. Weer iemand anders schrijft: ‘Jaaaaaaa 2 meisjes! Zoooo leuk.’

https://www.instagram.com/p/CdQzASLoT4A/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Tabitha (Tabitha Musik)

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha