100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Zoontje Chantal Janzen kruipt in de huid van déze internationale held

Bobby, het jongste zoontje van Chantal Janzen, doet opnieuw wat hij het liefste doet: verkleden!

Chantal Janzen

Klik je de televisie aan, dan is de kans heel erg groot dat je Chantal Janzen voorbij ziet komen. De koningin van de televisie presenteert niet alleen talloze programma’s, daarnaast staat ze ook in pyjama in de Ziggo Dome, heeft ze een eigen magazine én een groot samengesteld gezin.

James

Samen met haar man Marco heeft Chantal twee hele leuke zoons: James en Bobby. En dat de tijd aan ons voorbij vliegt, dat weet Chantal Janzen als geen ander. Vorige week vierde ze namelijk alweer de 14e verjaardag van James. Een hele mijlpaal!

Bij een reeks leuke foto’s schreef Chantal: ‘Want met deze lieve leuke grappige mooie jongen is het al 14 jaar feest. Man wat ben ik trots dat ik zijn moeder mag zijn.’ Je ziet de foto’s die Chantal toen deelde hier.

Bobby

Daar waar James op het oog vaak rustig en kalm lijkt te zijn, is Bobby het tegenovergestelde. Hij heeft duidelijk de genen van zijn moeder en is al vanaf kleins af aan een echte entertainer. Zijn moeder omkopen met een grappige reden? Geen probleem voor Bobby. Ultiem genieten in een zwembad zonder ergens naar om te kijken? Geen probleem voor Bobby. Op een hete zomerdag verkleed gaan als sneeuwpop Olaf? Ook dat is geen probleem voor Bobby!

Ook vandaag deelt Chantal weer een te grappige foto van haar jongste spruit waarbij hij in de huid kruipt van een internationale held: Harry Potter. Terwijl hij nietsvermoedend rustig een broodje eet met het kenbare litteken op zijn hoofd getekend maakt Chantal een foto waarbij ze schrijft: ‘Harry Tosti’.

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen