100%NL Magazine Roxeanne Hazes Monique Westenberg

Zoontjes Roxeanne Hazes en Monique Westenberg beleven de grootste lol samen

De twee neefjes André en Fender kunnen het heel goed met elkaar vinden. Wanneer zij samen spelen, genieten Roxeanne en Monique daar heel erg van.

Roxeanne Hazes en Monique Westenberg

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem kreeg zij een kindje, Fender.

Monique Westenberg is de vriendin van André Hazes jr.. De relatie heeft veel ups, maar ook veel downs gekend. Gelukkig gaat het nu beter dan ooit tussen de twee. Samen genieten zij volop van hun liefdesgeluk en hun grootste trots: zoon André.

Neefjes

Waar wij, maar ook de gezinnen van Monique en Roxeanne heel erg van genieten, is wanneer André en Fender samen spelen. De neefjes zien elkaar regelmatig en daar delen de moeders foto’s en video’s van. Wij zien dat Dré en Fender het echt heel leuk hebben met elkaar. ‘Wat is het toch heerlijk om deze twee samen op boefjespad te zien gaan’, schrijft Monique eronder. Roxeanne reageert met allemaal hartjes onder deze post. Zo fijn om te zien dat zij zo genieten samen. Hiervan krijgt iedereen een lach op z’n gezicht.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.