100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

WOW: zoontjes Shelly Sterk zijn nu al lookalikes

De baby van Shelly is nog niet eens geboren, maar hij lijkt nu al op zijn grote broer. Geweldig om zo'n kraakheldere echo te zien.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Hoogzwanger

Een paar maanden geleden kondigde Shelly haar tweede zwangerschap aan en kort daarna liet zij weten opnieuw moeder te worden van een zoontje. Shelly, Mark en Jake kunnen het niet afwachten.

Lookalikes

Al eerder deelde Shelly een kraakheldere 3D-echo van haar ongeboren zoon en dat doet zij nu weer. ‘Vandaag nog even snel gespiekt naar de kleine man. *Jake lookalike nog steeds’, schrijft zij erbij. Wat grappig om te zien dat de ongeboren baby nu al op zijn grote broer lijkt. Geweldig om twee van die schatjes in huis te hebben…

100%NL Magazine Shelly Sterk

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk