Grote zorgen om gezondheid jongste zoontje Kim Kötter: 'We schrokken ons dood'
Zie ook:
Delen

Grote zorgen om gezondheid jongste zoontje Kim Kötter: ‘We schrokken ons dood’

De kleine jongen hoest al weken en hij heeft heel veel pijn. Kim maakt zich al heel lang zorgen en zij trekt nu aan de bel.

Kim Kötter en Jaap Reesema

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht, of Kim laat één zoon zien, wanneer zij ontzettend trots is, omdat hij iets heeft gehaald of gedaan.

Gezondheid Ted

Kim en Jaap maken zich grote zorgen om hun jongste zoontje, Ted. De kleine jongen hoest al weken en hij heeft heel veel pijn. Kim deelt er een heftig bericht over en zij vraagt tips aan haar volgers, want Kim en Jaap weten niet zo goed wat zij moeten doen. ‘Vooral de nachten zijn zo heftig. Hij heeft nu sinds een paar weekjes geen koorts meer. Maar dit is toch niet best?’, vraagt zij haar volgers.

‘Zijn ribben doen pijn. Nachtmerries tijdens de hoestbuien in de nacht. Gisteren in de auto stikte hij er zowat in. We schrokken ons dood.’ Volgens de doktersassistente is het niet verontrustend en komt het allemaal goed, maar Kim is bang. ‘Ik maak me wel zorgen. Wil geen verwaarloosde longontsteking op mijn geweten hebben.’

Operatie

Alledrie de zoontjes van Kim en Jaap zijn vanochtend geopereerd aan amandelen/buisjes. Kim hoopt dan ook dat Ted hiervan op zal knappen en dat het snel beter met hem gaat. In haar Instagramstory deelt zij een reeks foto’s van de jongens in het ziekenhuis. De jongens waren alledrie super stoer en zij hebben het heel goed gedaan. Mooi om te zien dat zij ook goed voor elkaar zorgen.

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter