100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Zie ook:
Delen

ZIEN: Muck blijkt voetbaltalent en trotse Kim Kötter deelt beelden

Dat Muck een grote liefde heeft voor voetballen, wisten Kim en Jaap al, maar dat hij ook nog een talent bleek te zijn, is iets nieuws voor hun.

Gezin

Kim en Jaap zijn al ruim 10 jaar samen en 4 jaar getrouwd. Zij hebben samen een prachtig gezin met drie schatten van zonen. Muck is de oudste zoon van het stel (6). Daarna werd zoontje Youp (4) geboren en in februari vorig jaar kwam de derde zoon Ted (1) ter wereld. Muck en Youp zijn via ivf verwekt. De derde zwangerschap van Kim was dus heel onverwacht, maar een groot cadeau. Sinds vorig jaar zijn ze een familie van vijf. En gelukkiger dan ooit!

Voetballen

Kim’s oudste zoon, Muck, had afgelopen week zijn eerste voetbaltraining en wedstrijd. Op Instagram deelt Kim foto’s van haar zoontje en je ziet hem glunderen. ‘Hij wilde al zooo lang op voetbal. Muck was zo gelukkig. Het liefst voetbalt hij de hele dag. De grap is dat wij altijd dachten wat zielig met zijn Profi neefjes. Muck kan er niks van. Maar dat hebben we verkeerd ingeschat. We hebben een kind met zoooveel discipline. Hij gaat net zo lang oefenen totdat hij het kan’, begint Kim haar bericht. Op de foto’s en video’s is te zien dat Muck een doelpunt scoort, een schot tegenhoudt en zijn vriendjes hem toejuichen, omdat zij zo trots zijn op hun teamgenoot. Prachtig om te zien, ook al is Muck nog heel bescheiden.

Trots

Naast het feit dat Kim verbaasd was dat de kinderen geen spelletjes of radslagen deden, maar gewoon echt al aan het voetballen waren, is zij super trots op haar oudste zoon. ‘Maar wat genieten als je kind zo blij is. Wat leuk met zijn vriendjes. Ze waren echt leuk aan het voetballen! En dat ie dan ook nog lekker mee komt. Nou ja, lekker mee komt. Hij heeft nog gescoord ook met een penalty en een penalty als keeper gestopt. En daardoor hebben ze nog gewonnen ook’, laat Kim weten. ‘Zo leuk om te zien dat hij zoveel meer vertrouwen in het veld heeft en zo zichzelf kan zijn en zichzelf kan ontplooien bij deze vriendjes’, gaat zij verder. Waar Kim nog het meest verbaasd over is, is dat zij altijd heeft gezegd geen voetbalmoeder te worden en nu zelfs na 1 wedstrijd al langs de lijn staat bij haar zoon. ‘Dat ik dit als echt no way hoezee voetbal moeder zeg is al een overwinning op zich’, vertelt zij met een lach. Muck in zo’n voetbalpakje wil je als moeder zijnde ook niet missen. Zo schattig om te zien.

https://www.instagram.com/p/CiqVrUzoTH8/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter.

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter