100%NL Magazine Lego fotograaf
Delen

ZIEN: LEGO-fotograaf schiet té leuke plaatjes in Burgers’ Zoo!

In Arnhem is Bricky inmiddels een begrip! Het LEGO-minifiguur gaat langs verschillende Arnhemse iconen waar hij wordt vastgelegd door de LEGO-fotograaf. Nu de eer aan de Koninklijke Burgers' Zoo!

Al eerder werd Bricky vastgelegd bij de Eusebiuskerk, Gelredome, John Frostbrug, Vitesse en Feestaardvarken. Allemaal door de LEGO-fotograaf David Harpe. En nu is het tijd voor Bricky’s nieuwe avontuur: op avontuur door de Bush, Desert, Ocean, Mangrove, Safari en Rimba van het Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo.

Bricky, altijd gekleed in een wit shirt, kaki broek en grijze beanie, vermaakt zich prima in de Koninklijke Burgers’ Zoo! Door het dierenpark door de ogen van Bricky te bekijken zie je Koninklijke Burgers’ Zoo van een heel andere kant! De twee Arnhemse organisaties vinden elkaar op een creatieve wijze. David Harpe: ‘Bricks of Arnhem is een samensmelting van mijn fascinatie voor LEGO, de stad Arnhem en fotografie.’

Bricky werd ooit bedacht als tegenwicht op al het negatieve nieuws in de media. Inmiddels is Bricky super populair en uitgegroeid tot een lokaal en regionaal fenomeen! ‘Na een enthousiaste brainstorm met David Harpe, geestelijk vader van Bricky, besefte ik al snel dat de ambitieuze Bricky staat te popelen om nu ook landelijk door te breken. Misschien kan Burgers’ Zoo met een creatieve fotoreeks in het Arnhemse dierenpark net voor het laatste zetje zorgen’, aldus Bas Lukkenaar van Burgers’ Zoo.

100%NL Magazine lego fotograaf

Bron en Beeld: Koninklijke Burgers' Zoo

Delen