100%NL Magazine Donald Duck

Deze attractie in Disney World Resort Florida zal je niet snel vergeten!

De magie komt tot leven in Disney World Resort Floriday! Wie is er niet groot mee geworden? En wie kent niet de beroemde attracties zoals de Space Mountain? Maar in Florida hebben ze ook de Splash Mountain!

De Splash Mountain is geen gewone waterbaan: het is een wereld vol vrolijkheid, waar over elke detail is nagedacht. De Splash Mountain heeft meer dan 100(!) pratende, zingende en sprekende poppen, o.a. Broer Konijn, Meneer Beer en Rein de Vos. Achter elk donker stukje of bochtje is het spannend…

Dan komt er weer een drop en maak je een vrije val van soms wel 15 meter!

Ontdek 9 dagen Disney World in Florida vanaf €1599!

Ontdek Disney’s Animal Kingdom Lodge, met meer dan 30 soorten vrij rondlopende dieren en stromende rivieren! Je logeert midden in een ruim 17 hectare grote Afrikaanse savanne. Prachtige wandtapijten en handgemaakte meubels zorgen dat je je in een stijlvol resort in Afrika waant! Ontdek deze belevenis nu in een 9-daagse arrangement vanaf €1599 per persoon!

Inclusief:
✔ 7x overnachting in Disney’s Animal Kingdom Lodge o.b.v. logies
✔ Retourvlucht Amsterdam-Orlando met TUI fly
✔ Transfer luchthaven-hotel v.v.
✔ Transport naar Disney parken
✔ Luchthavenbelasting/brandstofheffing
✔ Speciaal voor 100%NL Magazine lezers: giftcard t.w.v. $25 per geboekte kamer, te besteden in parken en resorts van Disney

Vanaf €1599 per persoon! De aanbieding is geldig op boekingen t/m 31 januari 2019 en als je reist in de periode van 9 december 2018 t/m 24 oktober 2019 (aankomst: donderdag en zondag). Exclusief boekingskosten (€25 per boeking) en calamiteitenfonds (€2,50 per boeking).

Meer weten? Boek snel jouw vakantie naar Walt Disney Resort in Florida en ga naar www.tui.nl/100pm!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TUI