100%NL Magazine Schoonmaken

Deze 3 sterrenbeelden zijn de allerbeste schoonmakers!

Word jij helemaal blij van schone ramen, blinkende vloeren en gaat je hart sneller kloppen van een stoffer en blik? Volgens de sterren zijn déze sterrenbeelden de allerbeste schoonmakers!

Schorpioen

We vallen maar gelijk met de deur in huis. Het absolute schoonmaaktalent onder de sterrenbeelden is met vlag en wimpel de Schorpioen. De Schorpioen is altijd vastberaden om ieder stofje of vuiltje weg te werken en zal dan ook niet rusten voor het hele huis blinkt! Maar let op, een obsessie ligt op de loer. Waak ervoor dat je niet doordraait Schorpioen…

Stier

Nog zo’n geboren schoonmaker is de Stier. De Stier zul je nooit betrappen op vuile vaat in de keuken of stofwolken aan het plafond. De Stieren doen alles vol overgave, en dus ook het schoonmaken! Vol liefde werkt de Stier iedere dag een ander klusje af. Rust, reinheid en regelmaat!

Steenbok

En dan de Steenbok. De altijd goed georganiseerde Steenbok heeft een schoonmaakschema waar zelfs Rob de Geus het niet bij haalt. En plichtsgetrouw dat de Steenbok is zal er niet snel afgeweken worden van dit schema. Het resultaat? Een steriel huis!

Beeld: iStock Bron: Libelle