Dit is dé truc voor een ontspannen werksfeer en tevreden collega's!
Zie ook:
Delen

Dit is dé truc voor een ontspannen werksfeer en tevreden collega’s!

Je werkt een heel jaar lang met ze samen, dag in dag uit en je ziet ze vaker dan vrienden en familie: je collega's. Bedrijven hechten veel waarde aan hun personeel, daarom is het belangrijk om zo nu en dan leuke dingen te doen met elkaar. Wat is er leuker dan een bedrijfsbarbecue? Waarbij je samen genieten kan van lekker eten en gezelligheid!

Collega’s

Werknemers zijn voor werkgevers het allerbelangrijkste, want als zij hun werk niet goed doen, gaat het ook slecht met het bedrijf. Om die reden is het belangrijk dat collega’s het allemaal goed met elkaar kunnen vinden en dat er geen gespannen sfeer op je werkplek hangt. Regelmatig een teamuitje, gezellige vrijdagmiddagborrel, of een leuke avond is dan ook een must bij een bedrijf. Door de leuke sfeer werkt het personeel beter samen en zul je zien dat het bedrijf succesvoller wordt.

Bedrijfsbarbecue

Wat is er leuker dan een bedrijfsbarbecue met alle collega’s samen? Je hoeft er niet voor naar de andere kant van het land, je hebt geen gedoe met vervoer én het belangrijkste: je gaat met een goedgevulde buik weer naar huis. Wij horen jullie nu denken: ‘Maar bij ons lukt het nooit om dit te organiseren en wij hebben geen idee waar iedereen van houdt.’ Geen paniek, want gelukkig bestaat A-Z Barbecue Service! Zij verzorgen bedrijfsbarbecues voor kleine en grote bedrijven. De gehele organisatie van zo’n barbecue/feest doen zij in eigen beheer. Denk hierbij aan vlees, sauzen/salades, stokbrood, de barbecue inclusief gasfles, borden/bestek, servetten, opscheplepels en tangen. A-Z Barbecue Service neemt zelfs de afwas weer mee terug. Je hoeft dus echt nergens over na te denken.

Ervaring

A-Z Barbecue Service heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Bedrijfseigenaar Jack vertelt er meer over: ‘Ik weet als ex-slager precies welk vlees bij een bedrijfsbarbecue past. In de slagerij heb ik naast productkennis ook discipline en hard werken geleerd, wat ik op mijn beurt weer heb weten over te brengen op mijn personeel. ‘De handjes laten wapperen’, dat is mijn slogan. Of je nu achter een beeldscherm werkt, in een bus rijdt of op de productievloer staat, iedereen is bij mij gelijk. We hebben elk radartje hard nodig in ons bedrijf om zo tot tevreden klanten te komen. Deze keren namen jaarlijks (of zelfs een paar keer per jaar) terug en zo kunnen ik en mijn personeel iedere dag een goed belegde boterham op tafel zetten. Ik organiseer ook ieder jaar een Bedrijfsbarbecue Dag waar ook de partners en kinderen van mijn medewerkers mee mogen komen grillen. Dit is altijd een gezellig boel waar food, muziek en drank hoogtij vieren.’

Wil jij zo’n bedrijfsbarbecue organiseren? Dit is binnen een paar minuten geregeld, want A-Z Barbecue Service schakelt en regelt alles vliegensvlug. Klik op deze link voor meer informatie over de BBQ menu’s.

Wij mogen ook een geweldige actiecode weggeven. Je krijgt namelijk vanaf 6 menu’s € 25.00 op www.barbecue.nl met de code: BEDRIJFSBBQ25

Bron en Beeld: In samenwerking met A-Z Barbecue Service

Delen