100%NL Magazine ALS
Zie ook:
Delen

Met dit limited edition broodbeleg wordt iedere maaltijd een feestje én steun je het goede doel

De kans is groot dat jij dit regelmatig op je brood smeert en hoe mooi is het, als je hiermee óók nog het goede doel steunt?

De Pindakaaswinkel

Pindakaas is iets dat veel mensen al van kleins af aan op hun broodje smeren. Sinds een aantal jaren is er zelfs een Pindakaaswinkel en dat is een grote hit onder de liefhebbers van dit broodbeleg. Je koopt hier de normale pot pindakaas, maar ook één met de smaak karamel zeezout, kaneel, ui en knoflook en zelfs een soort met chocolade stukjes erin. Het kan De Pindakaaswinkel niet gek genoeg!

Samenwerking

Stichting ALS Nederland is een samenwerking met De Pindakaaswinkel aangegaan. Samen hebben zij een limited edition pindakaas ontwikkeld: PindakaALS. Een gedeelte van de opbrengst van deze pot pindakaas gaat naar de strijd tegen ALS. De limited edition pot zit niet alleen boordevol pinda’s, maar ook zit er karamel zeezout en pure chocolade in. De pindakaas is afgetopt met witte chocoladesterren. Zo maak je van iedere maaltijd een feestje dus!

Perfect cadeau

Ken jij iemand die dol is op pindakaas of smeer jij dit het liefst elke dag op je brood? Dan moet je deze pot PindakaALS echt weten te bemachtigen.

Deze potten vol lekkers zijn hartstikke leuk om in te pakken als cadeau voor onder de kerstboom, of voor iemands verjaardag bijvoorbeeld. Ook mag je jezelf natuurlijk af en toe verwennen met iets lekkers. De potten kosten €7,95 per stuk en van elke verkochte pot gaat €1 naar de strijd tegen ALS. Wees er snel bij, want op=op!

100%NL Magazine PindakaALS

Hoe kom ik aan de pot PindakaALS?

  1. Ga naar depindakaaswinkel.nl/als
  2. Vul je naam en e-mailadres in én het aantal potten dat je wilt bestellen
  3. Ontvang binnen 2 weken een e-mail met daarin de link naar de pagina waarop de potten besteld kunnen worden
  4. Maak iemand (of jezelf) blij met de lekkerste pindakaas van Nederland!

De levertijd van de potten is begin december, maar wil jij nu al zeker zijn van een pot PindakaALS? Bestel hem dan alvast via deze link want dan eet jij binnenkort én heel lekker én steun je het goede doel!

Bron en Beeld: In samenwerking met Stichting ALS.

Delen