LET OP: Op déze manier vind jij de juiste anti-age producten voor jouw huidbehoefte!
Zie ook:
Delen

LET OP: Op déze manier vind jij de juiste anti-age producten voor jouw huidbehoefte!

Vind jij het moeilijk om de juiste producten te vinden die geschikt zijn voor jouw ouder wordende huid? Met deze anti-aging verzorgingsproducten vind jij precies wat je nodig hebt.

Ouder worden

Bij ouder worden, denken veel mensen en voornamelijk vrouwen aan hun huid. Je krijgt in de loop der jaren wat rimpels, je huid wordt wat slapper en het volume in je gezicht neemt af. Ieder gezicht heeft daarvoor verschillende verzorgingsproducten nodig en iedereen heeft dit op een andere moment in haar leven nodig.

Collistar heeft heel veel anti-age skincare producten en daarbij zelfs hele productlijnen. Jij kunt zelf ontdekken welke lijnen tegen huidveroudering, rimpels, verlies aan stevigheid en definitie nodig zijn voor jouw huidbehoefte. Zo kies je zelf jouw ideale huidverzorging en straal jij je ideale leeftijd uit! Choose your age, met Collistar!

Collistar heeft verschillende anti-age lijnen ontwikkeld voor huidveroudering.

Rigenera

Rigenera is een antirimpellijn van Collistar en deze lijn is een combinatie van huidvriendelijke stoffen met kostbare, Italiaanse, actieve ingrediënten voor het beste resultaat. Rigenera vermindert en voorkomt rimpels en het revitaliseert de opperhuid. Dit allemaal voor een jonger uitziende, gladdere huid.

De lijn bestaat uit vijf verschillende producten. Door deze producten stapsgewijs aan te brengen, ga je rimpels en veroudering tegen en verzacht je eventueel bestaande tekenen van veroudering. Kleine moeite, maar zoveel resultaat! 

Lift HD+

Collistar heeft ook nog producten op de markt gebracht die rimpels aanpakken én je huid verstevigen voor een liftende werking, waarbij het resultaat gelijk zichtbaar is. Dankzij een combinatie van drie krachtige ingrediënten wordt de huid in een korte tijd steeds steviger en elastischer. Ook bevat ieder product in de Lift HD+ lijn 100% Italiaans Theerooswater en dat betekent dat de producten kalmeren en stress verminderen. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Deze nieuwe aanpak van cosmetisch liften herstelt de stevigheid, kracht én het verjongt je gezicht.

Lift HD+ bestaat uit vier effectieve producten. Je zult merken dat je binnen enkele dagen verschil ziet.

Magnifica

Ben je toe aan een anti-age verzorging die naast rimpeltjes en verslapping ook het volume in de huid aanpakt? Dan is de Magnifica lijn geschikt voor jou, want deze producten voorkomen en bestrijden alle zichtbare tekenen van veroudering. Collistar koos hiervoor een combinatie van huidvriendelijke, actieve bestanddelen en deze hebben een drievoudige anti-age werking.

Ook de Magnifica lijn bestaat uit vier producten voor de meest veeleisende huid.

 

Benieuwd naar alle producten van de Collistar anti-age lijnen? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: In samenwerking met Collistar.

Delen