Back to school in style: deze set moét je echt hebben voor je dochter

Back to school in style: deze set moét je echt hebben voor je dochter

De winterset die nu iedereen al wilt hebben. De hippe set van Like Flo. Het merk speelt in op de nieuwe trend kleur voor deze winter: Pistache, heerlijk voor de overgang van zomer naar winter. Het merk combineert de fluffy top met trendy cowboyboots en een pied-de-poule short. Een andere trend die we deze winter veel gaan zien, shorts! Like Flo styled deze must-have outfit met stoere cowboyboots.

Mix en Match

Bij Like Flo is het uitgangspunt Mix it up Like Flo! Hoe fijn is het als je kinderen zelf hun kleding kunnen mixen en matchen en zo iedere dag een nieuwe outfit dragen, zonder dat je daar daadwerkelijk ‘extra’ kleding voor hoeft te kopen? ‘Mix is the new match’ en dat houdt in dat alle kleding op en met elkaar gedragen kan worden. Dat ene shirt past dus prima bij die ene rok, maar hij past ook perfect bij een broek. Heerlijk toch?  Zo creëer je dus in één klap heel veel verschillende outfits, met maar een paar items en dat scheelt weer in de portemonnee.

Like Flo

Like Flo is een Nederlands kledingmerk voor baby’s en meisjes tot 14 jaar. Het merk staat bekend om haar trendy en comfortabele kleding in de mooiste kleuren en stoffen. Wat Like Flo zo uniek maakt, is dat zij kleding maken waarmee je eindeloos kunt combineren en zij ontwerpen de kleding met oog op de laatste trends en seizoenen. Zo loopt jouw kind er altijd trendy bij dus. 😉

Best friends collab

Like Flo is voor de jongens dit seizoen een samenwerking aangegaan met het merk het merk stoere Street Called Madison. Het is een prachtige collectie met een mix van stijlvolle, maar toch comfortabele kledingstukken met een klassieke look en toch relaxte uitstraling. Ook de jongens kunnen eindeloos mixen en matchen met al deze prachtige kleding.

Benieuwd naar de kleding van Like Flo? Breng dan een bezoekje aan de website onder deze link.

Bron en Beeld: In samenwerking met Jolo Fashion