100%NL Magazine vrouw lachen

HAHA: volgens je sterrenbeeld is dít jouw soort humor!

Ben jij een geboren grappenmaker of waaien bij jou de strooiballen langs als jij eens een grapje maakt? Dit zegt je sterrenbeeld over jouw soort humor!

Steenbok

Helaas kan jij niet om alle grappen lachen, maar gelukkig kan je altijd nog om jezelf lachen. Als er iets is wat Steenbokken hebben is het zelfspot!

Waterman

Watermannen weten wat ze willen, wat ze ergens van vinden en dat zullen ze niet onder stoelen of banken steken! Een keiharde grap uit een onverwachte hoek? Daar is de Waterman!

Vissen

Veilige grappen, dat is waar Vissen zich op hen gemak voelen. Zij zullen nooit iemand anders belachelijk maken maar houden het altijd classy en bescheiden.

Ram

Het is pas feest, als er een Ram is geweest! Rammen zijn altijd in voor een feestje, nieuw avontuur en hebben altijd een paar grappen op voorraad!

Stier

Eerlijkheid is één van de grootste eigenschappen van de Stier. Maar let op, het kan daarom wel eens voorkomen dat jouw grapjes iets té eerlijk overkomen.

Tweelingen

Het hart van een Tweeling gaat sneller kloppen van sarcasme. Het maken van een goede sarcastische grap kunnen Tweelingen als de beste, en dat zullen we weten ook!

Kreeft

Geen oneliners voor de Kreeft, die kijkt het allemaal liever van een afstandje. Een Kreeft begeeft zich niet vaak op de voorgrond en lacht liever met anderen mee.

Leeuw

Leeuwen hebben echt hun eigen soort humor. De humor van de Leeuwen zijn een tikkeltje zwart en een beetje sadistisch. Valt er iemand keihard voor je neus? Probeer dan maar eens je lach in te houden!

Maagd

We durven het bijna niet te zeggen, maar de Maagden hebben het minste humor van alle sterrenbeelden. Maagden staan heel serieus in het leven en voelen vaak niet aan wanneer er een grap wordt gemaakt.

Weegschaal

Weegschalen zijn één grote bonk humor! Overal waar zij komen hebben ze de lachers op de hand en hier genieten ze dan ook extra van. Misschien toch een carrière overwegen als cabaretier?

Schorpioen

Ook Schorpioenen lusten er wel pap van, maar dan van een hele andere soort humor: de droge humor. Net als je denkt dat het niet droger kan, is daar de Schorpioen met zijn schot in de roos!

Boogschutter

Met een Boogschutter verveelt men zich nooit! Met het vrolijke en grappige karakter van de Boogschutter wordt iedere gelegenheid een feestje!

Beeld: iStock Bron: Cosmopolitan