Dít is de absolute musthave voor een onvergetelijke zomer

Dít is de absolute musthave voor een onvergetelijke zomer

Ben jij deze zomer veel in het land en heb jij zin in in de leukste uitjes, tips, interviews, recepten en meer voor de leukste zomer ooit? Dan is dit écht iets voor jou!

Zomer

Iedereen heeft er maanden naar uitgekeken, we hebben er met z’n allen heel lang op moeten wachten, maar het is nu toch echt eindelijk zomer. Met hier en daar een regenbui en zware storm, kunnen wij nu bijna dagelijks genieten van het warme zonnetje in Nederland. De één zoekt zon, zee, strand en stad jaarlijks op in het buitenland en de ander blijft in Nederland om van diezelfde dingen te kunnen genieten. Voor die laatste groep mensen weten wij dé absolute musthave die jouw zomer onvergetelijk en leuker dan ooit gaat maken.

Nederland heeft Alles deze zomer

De naam Nederland heeft Alles deze zomer zegt eigenlijk al genoeg. Het is een dik zomermagazine waarin jij werkelijk alles gaat vinden. Denk hierbij aan onwijs veel tips, uitjes en interviews met bekende BN’ers. Zo kun je onder andere lezen over festivallen met Flemming, neemt Fred van Leer je mee naar zijn favoriete stad, krijg je cultuurtips van Karsu en laat Douwe Bob je het mooiste van de Nederlandse wateren zien. Ook staat het magazine vol met de leukste summer musthaves, zomerse recepten, een exclusief verhaal van Kluun en nog veel meer.

Naast de tips, uitjes, recepten en interviews, vind je ook een grote uitklapkalender in dit magazine. Deze kalender geeft een overzicht van leuke activiteiten voor jong en oud, van 21 juni tot en met 21 september, op het gebied van food, sport, cultuur, festivals, natuur en meer. Echt álles voor een onvergetelijke zomer dus!

Het magazine ‘Nederland heeft Alles deze zomer’ is te koop in veel winkels in het land en hij is te bestellen via: www.smitenco.nl en www.nederlandheeftalles.nl.

Bron en Beeld: Nederland heeft Alles deze zomer