100%NL Magazine Lebara

Zó pak jij deze herfst flinke korting op leuke uitjes en hotels!

Bladeren op de weg, dikke truien aan en flink wat koppen warme thee: het is herfst in Nederland. Benieuwd naar het allerbeste recept tegen een herfstdip? Leuke dingen blijven doen! En dan het liefst met flinke korting natuurlijk. In de Lebara Voordeelclub vind je de allerbeste deals en kortingen. Voor een dagje uit naar een indoor pretpark met het hele gezin, samen een weekendje weg, of gewoon een lekker avondje in de bios. Dat klinkt vast als muziek in de oren. Wij hebben alvast de bestsellers voor je op een rijtje gezet.

Beste deals en hoge kortingen

De nieuwe Voordeelclub is exclusief voor klanten van Lebara. Het team van Lebara gaat continu op zoek naar de allerbeste deals en kortingen, die je met een paar muisklikken in de club kan kiezen. Het enige wat je hoeft te doen is de Voordeelclub openen, je favoriete deal selecteren en ‘m veilig betalen via iDeal. Je ontvangt de kortingscode of voucher een paar minuten later automatisch in je inbox.

De meest gekozen deals

Altijd mooi weer in Plopsaland Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is misschien wel het mooiste indoorpretpark van Nederland. Logisch ook met meer dan 25 magische attracties op 15.000 vierkante meter. Je vindt er alle bekenden van Studio 100 zoals Hanne, Marthe & Julia van K3, Piet Piraat en Mega Mindy. Lekker overdekt, dus laat die paraplu’s maar thuis. Nu met 35% korting!

100%NL Magazine Lebara

Korting op je kopje koffie

Niets is beter dan het eerste bakkie in de ochtend. Of het tweede. Helemaal als je de koffie van de Heren van Koffie in huis hebt. Want ze branden de bonen zelf in hun Zwolse branderij, en nemen daar echt de tijd voor. Pak nu je code in de club voor 40% korting op je bestelling.

Voordelig weekendje weg bij Fletcher Hotels

Van geplande uitjes tot spontane avonturen: weekendjes weg maken het leven leuker. Helemaal als je 54% korting op je overnachting krijgt. Met de code in de Voordeelclub kan je kiezen voor een overnachting in één van de ruim 100 unieke 3- of 4-sterren Fletcher hotels in heel Nederland.

Meer informatie over de Lebara Voordeelclub vind je op lebara.nl/voordeelclub.

Dit artikel is geschreven in