100%NL Magazine Bataviastad

Dit is de ultieme kerststad van Nederland voor shopliefhebbers!

Voorwerk is de halve pret – en dat geldt ook voor de feestdagen. Maak een tripje naar Batavia Stad Fashion Outlet om je alvast onder te dompelen in knusse kerstsfeer. Dé kerststad van Nederland!

Net als in de film…

Tien tegen één dat je in aanloop naar de feestdagen zin hebt in zo’n spectaculair aangekleed kerstdorp in Engelse stijl om in de stemming te komen. Een Christmas market zoals je in films en series ziet. Bij Batavia Stad Fashion Outlet snappen ze dat, dus zijn de straten omgetoverd in knusse winterse sfeer, met lampjes, grote kerstbomen en rood-witte snoepstokken. Net als in de film: je wil het. Wat je vast ook wilt: mooie kortingen van 30 tot 70% op je favoriete merken.

Petit Paris

Hou je van een Franse stijl? Weet dan dat je bij Batavia Stad Fashion Outlet shops van je favoriete Franse labels vindt. Net als in Parijs, maar dan dicht bij huis. Gloednieuwe aanwinsten zijn American Vintage (ja, ook een Frans merk, laat je niet bedotten door de naam), Sandro en Maje. Daar vind je fantastische items met die typisch Franse flair – chic en nonchalant. En met die lekkere kortingen is het makkelijk scoren.

Maar er is meer

Draai je al warm voor Christmas shopping in Batavia Stad Fashion Outlet? Er is meer. Zo komen er telkens nieuwe brand-shops bij, en zijn er een paar keer per jaar pop-upshops of bijzondere events met populaire merken, zoals eerder met sneakershop Patta. Hou de socials van Batavia Stad Fashion Outlet in de gaten, want daar kondigen ze als eerste de nieuwste surpriseshop aan. Het wordt een knaller, dat is zeker. Zo is Batavia Stad Fashion Outlet telkens in beweging.

Hap-slik-weg

Shoppen maakt moe. En een tikkie hongerig. Gelukkig zijn er genoeg koffieshopjes, snacktrucks en restaurants om bij te tanken. Rond de feestdagen serveren ze ook wintergerechten en kerstklassiekers, zoals warme churro of glühwein. Helemaal in sfeer. Ben je zo een paar uur zoet.

Extra openingstijden

Heb je nog niet voor iedereen die je iets wilt geven een cadeautje? En zou je zelf ook nog iets feestelijks willen? Het kan in aanloop naar de feestdagen druk-druk-druk zijn, dus is Batavia Stad Fashion Outlet op donderdag 22 en vrijdag 23 december tot 22.00 uur open. Dat scheelt. Maak er een avondje van, met een drankje en happie tussendoor.

Met wie ga jij straks naar Batavia Stad Fashion Outlet?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Batavia Stad Fashion Outlet