Uitjes & Reizen

Ontdek Legoland met deze superleuke aanbieding!

Zin in een korte buitenlandse trip met de kinderen? Bezoek met het gezin het originele Legoland Billund Resort in Zuid-Denemarken - lekker dicht bij Nederland - met ruim 60 miljoen Lego steentjes, 55 attracties en ontelbare andere avonturen voor klein en groot. Speciaal voor 100%NL Magazine lezers en bezoekers van onze website heeft TUI een interessante aanbieding!

Weet je wat het leuke is van een tripje naar Legoland? Dat je het stiekem ook een beetje voor jezelf doet. Misschien ben je er zelf al eens geweest als kind, misschien wilde je er altijd al een keer heen. Hoe dan ook, het is een perfect doel voor een gezellige familievakantie. Als je het ooit in een grijs verleden hebt bezocht, dan ga je Legoland en zijn omgeving niet meer herkennen. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een enorm vakantieparadijs, met hotels, meerdere parken met huisjes en zelfs een safaripark. Wij verblijven in Lalandia Billund, een modern complex met onder meer restaurants, het grootste binnenwaterpark van Europa, bowlingbanen, een speelparadijs en een heuse winterwereld. In dit Winter World heerst rond de feestdagen een arctische kerstsfeer, even verderop in het tropische vakantie- en activiteitencentrum stap je ineens Italië in, en in het Aquadome waan je je in het oosten – die levensgrote Thaise tempel zal daar ongetwijfeld aan bijdragen.

4-daags arrangement vanaf € 398 per bungalow voor het hele gezin!

Boek nu een voordelig arrangement inclusief:

  • 3 overnachtingen in 3-kamerbungalow Type Classic 4 in vakantiepark Lalandia® in Billund**** o.b.v. logies.
  • Een groot LEGO® cadeau t.w.v. € 69, één per boeking.
  • Be Happy Pass voor korting op vele uitjes in de omgeving.
  • Exclusief bij TUI: gratis LEGOLAND® Billund Resortpas voor alle kinderen tot 12 jaar.

Reisperiode: Van april tot oktober 2018, aankomst dagelijks. Boeken voor 31 december 2017. Op deze reis zijn de ANVR/SGR-voorwaarden van toepassing.

Speciaal voor lezers van 100%NL Magazine:

  • Gratis Kidscompas Denemarken, een reisgids t.w.v. € 12,95 met de leukste activiteiten en logeer- en eetadressen. 

TIP: Boek ook voor volwassenen een LEGOLAND® Billund Resortpas met onbeperkt toegang tot LEGOLAND®, GIVSKUD ZOO, zwemparadijs Lalandia®, Aquadome® en binnenspeeltuin Monky Tonky Land. Prijs: € 79 per persoon bij boeking in Nederland.

Voor meer informatie, voorwaarden en boekingen ga naar www.tui.nl/100pm, bel TUI 088 – 088 58 85 (lokaal tarief) of ga langs bij een TUI winkel in de buurt.


Gewoon het leukste blad van Nederland