Dé 5 kledingstukken waarmee vrouwen hoofden laten draaien!

Dé 5 kledingstukken waarmee vrouwen hoofden laten draaien!

Wil je een goede indruk op iemand maken tijdens een date? Bekijk dan eens deze 6 kledingstukken!

Goede indruk

Een goede eerste indruk begint met de juiste uitstraling. Naast een spontane en leuke uitstraling kan een vrouw ook aandacht trekken door middel van de juiste kleding. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

1. Zwart jurkje

Jurkjes zijn over het algemeen altijd goed, vooral met een zwart exemplaar ben je safe. De vrouw die zwart draagt, toont klasse en zelfvertrouwen. Helemaal als je jouw prachtige lichaam er in kan laten zien!

2. Topje met V hals

Een topje met een V hals zorgt voor een spannende uitstraling. Doordat de bijzondere neklijn maakt het je look net wat interessanter. Verder is het ook eenvoudig te combineren is met tal van andere kledingstukken. Onmisbaar in jouw kledingkast dus!

3. Vandaag is rood!

De kleur van de liefde, vuur en passie. Een echt must-have kleur voor in je kledingkast. Niemand kan zijn ogen van je afhouden als je iets roods aantrekt. Voel je sexy en vrouwelijk!

4. Off-shoulder

Wij vrouwen omarmen de off-shoulder trend maar al te graag én, je verwacht het niet, mannen doen dit ook ook! Een off-shoulder look is simpel én aantrekkelijk!

5. Kanten kleding

We weten het allemaal: kleding met een kanten detail valt op. Het is de overtreffende trap van aantrekkelijk. Heeft dat mooie topje met V-hals een kanten randje? Perfect. Je was al mooi, maar door dit detail ben je al helemaal onweerstaanbaar.

Bron: man-man, beautify. Beeld: ISTOCK