100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

AAWH: James en Lina Dulles dansen er samen op los

Wanneer James en Lina muziek horen, beginnen zij gelijk te dansen. Van een video als deze worden wij gelijk vrolijk.

Jan Dulles en Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: 3JS-zanger Jan Dulles. Het stel gaf elkaar vorige maand het jawoord en zij gaan sindsdien als man en vrouw door het leven. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Dansen

Terwijl het hier in Nederland iedere dag kouder lijkt te worden, genieten Jan, Caroline en de kinderen van een heerlijke vakantie in de zon. Jan en Caroline delen al dagen foto’s en video’s vanaf hun zonnige vakantieoord en wij zijn daar stiekem heel jaloers op. Dit keer deelt Caroline een te leuke video van haar twee kinderen, want zij dansen er samen op los en dat een hele vakantie lang. In het zwembad, in bed, op het zonnebed; deze kinderen hebben nu al gevoel voor ritme en zij vinden het leuk om te bewegen op muziek. Hoewel velen misschien zullen denken dat zij de genen van hun vader hebben, beweert Caroline ook te kunnen dansen.

‘Wij hebben twee ‘dansers’. Als ze muziek horen gaan ze gelijk dansen. James danst zo ‘gek’ mogelijk en Lina heeft er echt gevoel voor. Die probeert het echt zo mooi mogelijk te doen. Jan en ik vechten over de vraag: ‘Van wie hebben ze dat toch?’ Ik zat vroeger, toen ik klein was op rock ‘n roll-les en was daar ook heel goed in. Daarna heb ik dat nooit meer gedaan en ik ben het echt verleerd. Jan heeft het dus nooit gezien en gelooft het ook niet. Dat hij lekker kan dansen laat hij graag zien. Toch?? Vandaar dat we niet weten van wie ze het hebben en er iedere keer graag een beetje ruzie over maken’, schrijft Caroline erbij.

https://www.instagram.com/reel/Cy3_ZBRs2U2/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Jan Dulles

Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt emotioneel bericht: 'Vergeten doen we haar nooit'
Caroline Mol deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten doen we haar nooit’
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Lees alle artikelen over Caroline Mol