Afgetrainde Shelly Sterk brengt volgers het hoofd op hol in bikini
Zie ook:
Delen

Afgetrainde Shelly Sterk brengt volgers het hoofd op hol in bikini

Shelly weet wel hoe zij haar volgers' hoofden moet laten draaien. Van de foto die zij dit keer plaatste, keer menig volger het weer warm..

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als Nederlandse presentatrice en verslaggeefster. Zij is al jaren gelukkig met haar man Mark Ebing, met wie zij in 2018 in het sprookjesachtige Italië trouwde. Samen kregen zij een zoontje, Jake. Deze blonde jongen laat dagelijks harten van al Shelly’s volgers smelten. Of het nou zijn blauwe ogen, zijn lieve kuiltjes in zijn wangen, of zijn mooie bril is, wij smelten er echt bij weg en de meer dan 300.000 volgers van Shelly ook.

Rode oortjes

Shelly weet wel hoe zij haar volgers’ hoofden moet laten draaien en rode oortjes moet bezorgen. De presentatrice deelt veel foto’s van het werk waar zij mee bezig is, haar huis in Spanje, of van haar lieve zoontje, maar ook plaatst zij regelmatig prachtige foto’s van zichzelf. De hoeveelheid kleding die zij op die foto’s draagt, verschilt nogal. Wat ons opvalt, is dat de foto’s in bikini op het strand het heel goed doen, maar dat weet Shelly zelf ook wel. Laatst deelde zij een prachtige foto in het zand, met daarbij: ‘Kan er een heel lang lulverhaal van maken, maar het is gewoon een fotootje voor m’n mannelijke volgers’. En daar geven wij haar helemaal gelijk in, want Shelly mag gezien worden. Ze is prachtig!

Killerbody

Dit keer deelt Shelly een bikinifoto in zee, waarbij haar buikspieren duidelijk zichtbaar zijn. ‘Hier probeer ik blijkbaar m’n spiertjes te laten lijken op die van @arieboomsmainstagram’, schrijft zij eronder. Volgers krijgen het wederom warm bij het zien van dit kiekje. ‘Ziet er toch wel gewoon heerlijk uit’ en ‘Sta je nou gewoon te stralen daar’, zijn wat reacties. Wij genieten met Shelly’s volgers mee. Geweldige foto en wát een killerbody!

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk