100%NL Magazine Annemarie Keizer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Annemarie Keizer showt postpartum body in rode bikini

Annemarie Keizer is nog geen half jaar geleden bevallen van zoon Joa, ze showt nu al haar geweldige postpartum body in een rode bikini!

Annemarie Keizer

Simon en Annemarie Keizer kunnen hun geluk niet op. Samen hebben ze twee prachtige kinderen: een dochter Kiki en hun pasgeboren zoontje Joa. Simon en Annemarie delen regelmatig de mooiste foto’s van hun prachtige gezin. De allereerste foto van het complete gezin – inclusief hondje Bobbi- zie je hier.

Zoon Joa

Het opvoeden van een baby is hard werken. Dat wisten Simon en Annemarie al, maar toch kan het opnieuw best tegenvallen. Vooral als je baby niet goed doorslaapt, dat ondervinden Simon en Annemarie nu in levenden lijve. Annemarie heeft online een grote groep trouwe volgers opgebouwd. Regelmatig roept Annemarie de hulp in van haar volgers. De afgelopen maanden deed ze dat twee keer.

De eerste keer vroeg ze aan haar volgers: ‘Ons kleine hummeltje heeft enorme last van eczeem in zijn gezichtje. Elke keer als het over lijkt te gaan begint het weer opnieuw. Het lijkt op dauwworm volgens Google.’ Bij de vraag plaatste Annemarie een foto van de kleine Joa, helemaal onder de vlekjes.

Afgelopen week was Annemarie de wanhoop opnieuw nabij, want de kleine Joa schijnt maar niet te willen slapen ‘s nachts. ‘Vorige week waren zijn oortjes nog iets rood van binnen toen ik dit liet nakijken bij de dokter. Vandaag was er niets meer te zien.’ Ook dit keer riep ze de hulptroepen weer in. ‘Wát is dit dan wel? Klinkt dit bekend voor iemand? Liefs, een inmiddels ietwat wanhopige mama’.

Postpartum body

Natuurlijk is het niet alleen maar kommer en kwel met een newborn, er wordt ook ontzettend genoten in huize Keizer! Helaas voor Simon en Annemarie viel de geplande vakantie naar Ibiza in het water, maar dat mocht de pret niet drukken. Het gezin Keizer genoot met volle teugen van quality time, in eigen land!

De Keizertjes vertrokken naar de Veluwe, waar de zon volop scheen! En éxtra leuk voor Kiki: er was ook een zwembad! Voor zijn vlog maakte Simon de leukste beelden van het gezinsgeluk. Zo zien we ook Annemarie stralend zitten, in een prachtige rode bikini. Je ziet de vrolijke vlog van Simon hieronder.

 

Bron en Beeld: Youtube Simon Keizer, Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer