100%NL Magazine Anouk

ZIEN: Anouk straalt in elegant, zwart badpak

Het mag dan wel een oudere foto zijn, maar zo zagen we Anouk nog niet eerder. Ze straalt in een zwart, elegant zwart badpad!

Anouk

Anouk kennen we allemaal als die eerlijke en ietwat brutale zangers. Ze neemt nooit een blad voor haar mond en staat voor haar eigen mening. Anouk wordt niet alleen geroemd om haar eerlijkheid maar ook om haar fantastische stem!

Kinderen

Wat velen misschien al wel zullen weten, is dat Anouk zes kinderen heeft: Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah. Deze kreeg zij overigens niet allemaal met dezelfde man. Met haar huidige partner, Dominique Schemmekes kreeg zij haar zesde kind.

Benieuwd naar hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier!

Zwart badpak

Op Instagram deelt Anouk veel van haar muziek en de leukste foto’s met verschillende artiesten. Heel af en toe zien we ook nog een verliefde foto met haar man Dominique, of een te leuk kiekje van een van haar kinderen voorbijkomen.

De foto die we een paar maanden geleden tegenkwamen is een Anouk die we nog nooit eerder gezien hebben. Haar rock-image leek even verdwenen toen ze lag te relaxen op het strand, in een zwart, elegant badpak. WOW! Hoe vet om deze kant van Anouk ook eens te zien!

Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram