100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

SMELT: Bibi Breijman deelt té lieve foto van twee kinderen en bonuszoon

Waylon en Bibi delen regelmatig foto's van Teddy en Chester, maar kennen jullie Dylan ook al? Bibi's bonuszoon. De zoon van Waylon dus.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Samen kregen zij een dochter, Teddy en een zoon, Chester. Deze twee lieverds toveren dagelijks een glimlach op ieders gezicht en over een aantal maanden komt daar een derde wondertje bij, want Bibi is opnieuw in verwachting.

Kinderen en bonuszoon

Op Instagram zien wij iedere dag de leukste, maar ook grappigste foto’s van Teddy en Chester voorbijkomen. Deze twee kinderen laten Bibi stralen nu zij door een heftige periode gaat, vanwege extreme zwangerschapsmisselijkheid. Vandaag deelde Bibi een prachtige foto van haar twee kinderen en bonuszoon, Dylan. Dit is de zoon van Waylon en wij zien hem niet vaak op foto’s voorbijkomen, maar hij brengt regelmatig tijd met hen door. Op De foto knuffelt Dylan met Teddy en Chester. De drie hebben duidelijk een hele goede band met elkaar. Zo leuk om te zien.

100%NL Magazine Bibi Breijman kinderen en bonuszoon

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman