Bibi Breijman deelt droevig bericht over haar 3e zwangerschap
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman deelt droevig bericht over haar 3e zwangerschap

Op Instagram deelt Bibi een foto van zichzelf met een neussonde..

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Derde kindje

Eerder brachten Bibi en Waylon geweldig nieuws naar buiten, want zij verwachten opnieuw een kindje. Waylon schreef onder foto’s van zijn drie kinderen: ‘De oudste is zich langzaam aan het bewijzen als “de man in huis” #Dylan De tweede stapt nu zelf op haar fiets en trekt haar eigen plan #Teddy De derde zegt gewoon “nee” want dat doen ze #Chester Zal mij benieuwen wat nummer 4 gaat doen…’

Extreme misselijkheid

Op Instagram deelt Bibi Breijman een foto van zichzelf met een neussonde. Ook tijdens haar derde zwangerschap heeft zij last van hyperemesis gravidarum, oftewel extreme zwangerschapsmisselijkheid. Hyperemesis gravidarum treedt op tijdens de zwangerschap. Vrouwen voelen zich extreem vermoeid, hebben uitdrogingsverschijnselen en gewichtsverlies doordat ze veel overgeven en vaak geen hap door hun keel krijgen. Wij hopen dat het snel beter gaat met Bibi en dat ze mag genieten van haar zwangerschap.

Bibi Breijman misselijk tijdens zwangerschap

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman