100pmagazine_bibi
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bibi en de kinderen zijn duidelijk nog niet klaar voor de winter

Van Bibi's kinderen kan echt niemand genoeg krijgen. Op Instagram plaatst zij nu weer een heerlijke foto van haar zoon en dochter. Wat zijn het toch een schatjes.

Zomer

Het echte warme weer lijkt nu bijna voorbij te zijn en de sandalen zullen moeten plaatsmaken voor regenlaarzen. Sommige mensen worden daar vrolijk en gelukkig van, maar bij Bibi thuis houden zij liever de zomer in hun bol. Tijdens een kort moment waarin de zon scheen gisteren, heeft Bibi een foto van zichzelf met Teddy en Chester laten maken, waarbij zij alledrie een zonnebril op hebben. ‘Regen?! Ja rotopgeak het blijft gewoon een zondag. Gr. John Lenn & On’, schrijft zij bij de aanstekelijke foto, waarvan iedereen gelijk weer blij wordt. De kans is groot dat Waylon deze heerlijke foto van zijn gezin heeft gemaakt.

Vrolijk

Niet alleen Bibi en de kinderen worden blij van elkaar en de zon, ook haar volgers genieten van dit soort vrolijke foto’s. ‘Ze zeggen na regen kom zonneschijn, maar jij hebt al 2 zonnetjes in huis’, ‘geweldig. Humor staat bij jou bovenaan’ en ‘Je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Goed bezig!’, zijn wat reacties. Wij zijn het eens met Bibi’s volgers, want Teddy en Chester zijn echt twee zonnetjes.

Vakantie

Een andere reden waarom het gezin nog niet aan regen wil denken, is misschien omdat zij net terug van vakantie komen. Samen met Waylon en de kinderen is Bibi een paar weken op vakantie geweest en hebben zij optimaal kunnen genieten van en met elkaar. Iedere week bezochten zij een andere stad met de camper. Op de foto’s te zien die Bibi deelde, hebben zij het heel fijn gehad samen.

https://www.instagram.com/p/CipXAS8Dxzd/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman