100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Waylon en Bibi genieten volop van gezinsvakantie

Waylon en Bibi zijn samen met hun twee kinderen aan het genieten van een gezinsvakantie.

Waylon en Bibi

Nadat de twee elkaar leerden kennen tijdens de opnames van It Takes Two sloeg de vonk over tussen de twee. Inmiddels zijn Waylon en Bibi Breijman alweer een aantal jaren samen en de trotse ouders van 2 kinderen: dochter Teddy en zoontje Chester.

Heftige periode

Hoewel het leven het gezin voornamelijk toelachte kwam daar in de zomer van 2022 een abrupt einde aan. Nadat ‘juice-koningin’ Yvonne Coldeweijer naar buiten bracht dat Waylon vreemd zou gaan ging het gezin door een heftige periode. Waylon gaf zijn ontrouw toe. ‘I fucked up’, schreef hij. Het was een nare periode. Vooral voor Bibi, die destijds net bevallen was van zoon Chester en nog in haar kraamtijd zat.

Aan het einde van haar kraamtijd durfde Bibi weer vooruit te kijken. In een openhartige post schreef ze toen onder andere: ‘Ik ga deze periode dus achter me laten en vooruit kijken. Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes.’

Gezinsvakantie

Het lijkt er op dat Waylon en Bibi weer samen door een deur kunnen, en dat is maar goed ook! Op Instagram zien we dat het hele gezin aan het genieten is van een gezinsvakantie. ‘A different city every week’, schrijft Bibi bij de jaloersmakende vakantiekiekjes.

Op de foto’s zien we dat Teddy een glimlach heeft van oor tot oor, wat is ze aan het genieten! Ook Chester zien we voorbij komen op de foto’s, het lijkt wel of hij per minuut groeit. Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Lees alle artikelen over Waylon