100%NL Magazine Bibi Breijman

ZIEN: Dochter Bibi Breijman reageert te schattig op adembenemende uitzicht

Bibi's dochtertje Teddy wordt op de vroege morgen gewekt door haar moeder. Haar reactie is echt geweldig om te zien.

Relatie

De relatie tussen Waylon en Bibi was er altijd een om jaloers op te worden. Het geluk straalde er al die jaren vanaf en dochtertje Teddy maakte dat gelukkige gevoel nog wat sterker. Waylon en Bibi maakten destijds bekend voor de tweede keer ouders te worden. Hun zoontje werd deze zomer geboren, maar rond die periode werd bekend dat Waylon vreemd was geweest. Een verdrietige periode voor Bibi, die zij nu gelukkig achter zich kan laten.

Vakantie

Bibi heeft Waylon vergeven en heeft besloten om samen met hem verder te gaan. Het stel is met de kinderen vertrokken naar het buitenland voor een lange gezinsvakantie. ‘A different city every week’, schreef Bibi eerder deze week al bij een reeks vakantiefoto’s. Nu plaatst Bibi een video van haar dochter, waarop duidelijk te zien is dat zij net wakker is. Bibi tilt Teddy op en loopt met haar mee naar buiten, om haar het adembenemende uitzicht te laten zien, waarmee zij deze hele week wakker worden. ‘De 6 zat nog in de klok maar haar reactie maakte alles goed’, schrijft Bibi. Wanneer Bibi vraagt wat haar dochter ervan vindt, reageert zij met een zachte stem: ‘Mooi, ik wil even een stuk op de bergen lopen’. Wat is het toch een schatje.

Lieverd

Bibi’s volgers zitten dagelijks te wachten op foto’s en video’s die zij deelt van haar dochter en zoontje. Zij reageren dan ook altijd massaal onder haar berichten. ‘Wat een ongelooflijk schatje is ze toch. En een prachtig uitzicht. Fijne vakantie!’, ‘Zo’n lieverd….die Teddy’ en ‘geweldig, haar reactie. wat is het ook een lieverdje’, schrijven wat volgers. Het is ook echt een heerlijke meid om naar te kijken.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman