100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

SMELT: Bibi, Teddy en Chester trekken gekke bekken op foto!

Bibi Breijman is een fantastische moeder die alles voor haar kinderen over heeft. Op deze foto trekken Bibi, Teddy en Chester gekke bekken. Wat een leuk kiekje!

Bibi Breijman

Ze werd bekend als ‘Kaboutertje’ tijdens de serie Oh Oh Cherso. Inmiddels heeft ze dat imago al lang achter zich gelaten en heeft ze nu zelf een grote groep volgers: Bibi Breijman.

Bibi is alweer een aantal jaar samen met Waylon. Samen zijn zij de ouders van dochter Teddy en zoon Chester. Op Instagram deelt Bibi dagelijks foto’s en video’s van haar kinderen en daar krijgen haar volgers maar geen genoeg van, want het zijn twee ondeugende, maar vooral lieve kindjes.

Gekke bekken trekken!

Bibi staat naast al haar talenten ook bekend om haar kwaliteiten als moeder. Ze is een geweldige moeder die haar kinderen met alle liefde van de wereld opvoed. En dat is te zien! Haar kinderen zijn stapelgek op haar, en andersom!

Vandaag maakt Bibi weer samen met haar kinderen een prachtige herinnering, want het drietal is op pad voor een kerstboom! In de auto maakt Bibi een hilarische selfie waarbij Bibi en Teddy allebei een gekke bek trekken. Chester snapt er nog niet zoveel van en kijkt zoet in de camera. Opvreten!

100%NL Magazine Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman