100%NL Magazine Bibi Breijman

Volgers Bibi Breijman smelten weg bij nieuwe foto’s van knuffelende Teddy en Chester

Bibi Breijman laat met een paar nieuwe foto's van Teddy en Chester de harten van iedereen smelten!

Bibi Breijman

Ze werd bekend als ‘Kaboutertje’ tijdens de serie Oh Oh Cherso. Inmiddels heeft ze dat imago al lang achter zich gelaten en heeft ze nu zelf een grote groep volgers: Bibi Breijman.

Bibi is alweer een aantal jaar samen met Waylon. Samen zijn zij de ouders van dochter Teddy en zoon Chester.

Gezin

Bibi’s dochtertje Teddy is geliefd bij al haar volgers, maar Chester steelt nu ook al iedereen’s hart. Ook al wordt iedereen blij van Teddy’s vrolijke dansjes en verhalen, toch maakt Chester de mensen blij met zijn blije, aanstekelijke schaterlach. Bibi deelde twee foto’s van haar pasgeboren zoon, met daarbij: ‘Mijn lachende eitje’. Die hartverwarmende foto’s zie je hier.

Nieuwe foto’s

Op Instagram post Bibi een paar te schattige kiekjes van haar twee kinderen. Op de foto’s zien we dat grote zus Teddy straalt wanneer ze haar kleine broertje vasthoudt. Wát een schattigheid!

‘Ik vreet jullie op’

Ook Waylon reageert op de foto van zijn twee lieve kinderen. Hij plaatst eronder: ‘#nomnomnom’. Hij is niet de enige die blij wordt van de foto’s. Zo schrijft iemand: ‘Ooh Bibi! Mijn mondhoekjes gaan altijd omhoog als ik je kindjes zie’, en weer iemand anders laat weten: ‘Bibi wat een heerlijk stel heb jij/jullie! Altijd blij om even iets te horen of te zien van jou/jullie. Fijne zaterdag met jouw gezin!’

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman