100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol over intens gemis: ‘Het is nu moeilijker dan ooit’

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat de dochter van Jan en Caroline overleed. Caroline deelt er nu een emotionele post over...

Jan Dulles en Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Zwarte wolk

In december 2020 hing er een grote, zwarte wolk boven Volendam, want een week voor kerst overleed de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol aan een scheurtje in haar middenrif. De wereld stond stil en nog iedere dag hebben Jan en Caroline het er ongelooflijk moeilijk mee.

Intens gemis

De maand december is voor Jan en Caroline net iets zwaarder dan de andere en zij staan deze maand veel stil bij het overlijden van hun dochter.

Nu deelt Caroline een bijzondere foto en daarbij schrijft zij: ‘Deze 3 vlammetjes vallen me vanavond op… je zou nu 3 jaar zijn lief meisje. Samen met je broer en zus kadootjes uitpakken, spelen en stoeien. Dat is hoe het had moeten zijn. Het is nu moeilijker dan ooit. Het gemis wordt steeds groter. Lina pakt vaak je foto en dan moet je mee slapen bij haar. Zo lief. Ze geeft je iedere dag een zoentje en ik kan alleen maar hopen dat je meekijkt vanaf een wolkje ergens…. Bij ons in de buurt. Want ik weet heus wel dat je ons nooit in de steek laat.’ Wat een prachtige, maar hele verdrietige woorden. Wij wensen het gezin heel veel kracht en sterkte deze dagen.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol