100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school

Chantal Janzen deelde recentelijk een komisch oeps-momentje met haar volgers op Instagram.

Chantal Janzen

Ze is een van de meest bekende presentatrices die ons land rijk is: Chantal Janzen! Het lijkt wel of alles wat Chantal aanraakt verandert in goud. Van succesvolle presentatieklussen tot eigen tv-programma’s en van een eigen platform tot moeder van een groot samengesteld gezin. Chantal kan alles!

Bobby

Samen met haar man Marco Geeratz heeft Chantal twee schatten van zonen: James en Bobby. Daar waar James op het oog vaak rustig en kalm lijkt te zijn, is Bobby het tegenovergestelde. Hij heeft duidelijk de genen van zijn moeder en is al vanaf kleins af aan een echte entertainer. Zijn moeder omkopen met een grappige reden? Geen probleem voor Bobby. Ultiem genieten in een zwembad zonder ergens naar om te kijken? Geen probleem voor Bobby. Op een hete zomerdag verkleed gaan als sneeuwpop Olaf? Ook dat is geen probleem voor Bobby!

Grappig oeps-moment

Chantal Janzen deelde recentelijk een komisch voorval met haar volgers op Instagram. In haar post schreef ze: “Ik heb vanochtend in de Parro-app iets verkeerd gelezen. Ze moesten niet verkleed naar school maar in feestkleding. Geen kostuums. Er zit nu een boze ridder in groep 2.” Ook Chantal kan te maken hebben met met alledaagse strubbelingen en humoristische situaties in het ouderschap.

Chantal Janzen blunder

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

WHAT?! Chantal Janzen ontdekt geheime Vietnamese aanbidder op héle vreemde manier
WHAT?! Chantal Janzen ontdekt geheime Vietnamese aanbidder op héle vreemde manier
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen