100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen deelt mierzoet en zeldzaam kiekje van zoon en kleinzoon

Chantal werd vorig jaar voor het eerst (bonus)oma en aangezien haar (bonus)dochter in Amerika woont, ziet zij haar kleinzoon niet heel veel. Nu deelt zij een te leuke foto!

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Oma

Chantal werd vorig jaar voor het eerst oma. Eigenlijk bonusoma, want Marco’s dochter Esmee kreeg een kindje: Sol Zion van den Ende. Esmee is al jaren samen met Vincent van den Ende, de zoon van Joop van den Ende.

Foto met kleinzoon

Chantal en Marco zien hun kleinzoon helaas niet heel vaak, want Esmee en Vincent wonen al jaren in Amerika. Zo nu en dan komen zij terug naar Nederland of zij zien elkaar op vakantie, zoals nu. Chantal deelt nu een foto in haar Instagramstory, waarbij haar zoon Bobby Sol’s hand vasthoudt. Ons hart gaat echt sneller kloppen van deze foto. Dit is zó schattig. Hopelijk deelt trotse oma Chantal nog wat meer foto’s of video’s van deze familievakantie.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen