100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

SMELT: Chantal Janzen deelt uniek kiekje van zoon en kleinzoon samen

Chantal is inmiddels heel wat maanden bonusoma, maar zij ziet haar kleinzoon helaas niet zo vaak. Zij en de kinderen genieten extra veel wanneer zij elkaar weer zien.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Unieke foto

Chantal is niet alleen moeder van twee kinderen en bonusmoeder van drie, maar zij is inmiddels ook al bonusoma. Marco’s dochter Esmee werd anderhalf jaar geleden moeder van een zoontje, Sol Zion. Samen met haar gezin woont zij in Amerika, dus de hele familie geniet extra veel wanneer zij voor even terug zijn in Nederland.

Gisteren deelde Esmee en Chantal een té lieve foto van Bobby met Sol Zion in een speeltuin. De twee jongens zijn duidelijk beste vrienden. Jammer dat zij elkaar veel moeten missen, maar des te leuker is het als zij weer samen kunnen lachen, gieren, brullen. Van deze lieve koppies wordt toch iedereen vrolijk?

100%NL Magazine Bobby en Sol Zion

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen en Esmee Geeratz

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen