100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night

Samen met vriendin en presentatrice Carly Steel straalde Daniëlle Oerlemans op een Playboy Night.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Daniëlle Oerlemans

Als er één koppel is dat de kunst van het samen veroveren van de showbizzwereld perfect beheerst, dan zijn dat Daniëlle en Reinout Oerlemans wel. Reinout, ooit begonnen als acteur in Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft zich al snel ontpopt tot een van de meest invloedrijke mediagiganten van Nederland. Met zijn bedrijf Eyeworks heeft hij talloze televisiehits geproduceerd, zowel in eigen land als internationaal, en daarmee de harten van kijkers over de hele wereld veroverd.

Maar laten we Daniëlle niet vergeten! Ze is modebewust, sociaal en de spil van het gezin. Ze staat niet alleen bekend om haar stijlvolle verschijning, maar ook om haar ondernemerschap en betrokkenheid bij goede doelen.

Gezin

Reinout en Daniëlle zijn alweer heel wat jaren samen getrouwd. Samen wonen zijn alweer een aantal jaar in Amerika. Reinout en Daniëlle wonen daar niet alleen, samen hebben ze vier prachtige kinderen: Fiene, Thijmen, Benjamin en Katelyn.

Playboy Night

Op Instagram deelt Daniëlle regelmatig de meest jaloersmakende updates van haar ‘American Dream’ leven. De ene keer ligt ze op het strand met haar vriendin Gwyneth Paltrow, de andere keer staat ze op een extravagant feest en dit keer was ze op een Playboy Night. In een prachtige, kanten outfit stal Daniëlle de show!

Benieuwd naar de outfit van Daniëlle? Die zie je hieronder.

100%NL Magazine Daniëlle Oerlemans Playboy

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Daniëlle Oerlemans

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

Daniëlle deelt prachtige trouwfoto met Reinout: 'Gefeliciteerd toppers!'
Daniëlle deelt prachtige trouwfoto met Reinout: ‘Gefeliciteerd toppers!’
Reinout en Daniëlle in de wolken: 'We zijn zo trots op jou!'
Reinout en Daniëlle in de wolken: ‘We zijn zo trots op jou!’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans