100%NL magazine Dave Roelvink
Zie ook:
Delen

Dave Roelvink speelt weer voor kapper en het gaat opnieuw mis!

Dave Roelvink vond het wel weer eens tijd voor een nieuw kapsel en besloot om het heft in eigen handen te nemen...het liep opnieuw mis!

Dave Roelvink

Dave Roelvink is een Nederlandse DJ, presentator en realityster. Hij is vooral bekend geworden door zijn deelname aan verschillende programma’s, waaronder Expeditie Robinson en De Roelvinkjes. Dave is de zoon van zanger Dries Roelvink en heeft een jongere broer genaamd Donny, met wie hij ook regelmatig op televisie te zien is.

Eerdere mislukte poging

Dave Roelvink is alweer een tijdje gelukkig met zijn vriendin Jazzlynn. Samen hebben ze een zoon Dean en vormen ze een heel hecht gezin. Naast de zorg voor hun kleine man hebben Dave en Jazzlynn altijd ook heel erg veel lol! En dat is geweldig om te zien.

Regelmatig deelt Dave de grappigste foto’s en video’s op zijn social media en heel vaak zien we daar ook Jazzlynn in voorbij komen. Zoals laatst, toen Jazzlynn probeerde om Dave’s haar te knippen. Dat plan is compleet mislukt en Dave zijn kapsel was totaal verknoeid. Op Instagram deelde Dave toen een video van Jazzlynn’s kapster-avontuur. ‘Je zei dat je kon knippen gap!’, horen we een paniekerige Dave schreeuwen in de video.

Opnieuw mis

Toch lijkt het er op dat Dave van zijn vorige misstap niet veel heeft geleerd, want vandaag neemt hij opnieuw het heft in eigen handen! Hij besluit dat het tijd is voor een ander kapsel en heeft niemand minder dan David Beckham als voorbeeld. Vol goede moed begint Dave aan het blonderen van zijn haar, maar hij heeft al vrij snel in de gaten dat het helemaal mis gaat. Verslagen maar mét een glimlach zit Dave op de grond in badkamer, hij heeft letterlijk de handen in het haar. Gelukkig voor Dave is er zijn vriend die hem uit de brand helpt en hem tóch nog die blonde look geeft!

‘Het moest DE BECKHAM LOOK worden maar ben vanochtend wakker geworden als Ellie Lust!’

 

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink