100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Dochter Katja Schuurman brengt volgers een lach op het gezicht met déze foto

Katja's jongste dochter wordt een grote meid en zij is hartstikke ondeugend. Stiekem geniet Katja onwijs van deze mooie tijd.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Katja’s huwelijk met met kok Freek van Noortwijk strandde zo’n twee jaar geleden, maar al snel daarna vond Katja opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Ondeugende Coco

Katja deelt regelmatig foto’s van haar dochters. Sammie is in een korte tijd een grote meid geworden, maar ook Coco groeit enorm. Coco zit momenteel in een ondeugende fase en stiekem geniet Katja daar heel erg van. Dit keer deelde zij een foto van haar dochtertje en daarop is te zien dat zij in de tuin speelt met een tuinslang. ‘Dit verschrikkelijke meisje zei dat ze de planten water zou geven, maar in plaats daarvan spoot ze haar moeder nat!’, schrijft Katja eronder. Op dit ondeugende, lieve koppie kun je nooit boos worden en daarom schrijft Katja de volgende hashtags onder de foto: ‘#ondeugend #ikvreethaarop #eigenschuld’. Katja’s vader reageert ook onder de foto. ‘Heerlijk en ik ben het helemaal met haar eens, ik steun Coco’, schrijft hij. Heerlijke familie…

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman.

Delen

Meer over Katja Schuurman

Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Verrassende en te gekke carrièreswitch voor Katja Schuurman
Verrassende en te gekke carrièreswitch voor Katja Schuurman
Lees alle artikelen over Katja Schuurman