Dochter (11) Wendy van Dijk heeft eerste interviewklus te pakken!

Dochter (11) Wendy van Dijk heeft eerste interviewklus te pakken!

Lizzy, de dochter van Wendy van Dijk, treedt in de voetsporen van haar moeder! Een paar dagen geleden nam Lizzy haar eerste interview af. Met niemand minder dan Vajen van den Bosch!

Interview

Wendy van Dijk schittert al jaren op de Nederlandse televisie als ervaren presentatrice en televisiepersoonlijkheid. Het is daarom geweldig om te zien hoe haar dochter zo zelfverzekerd voor de camera duikt! Lizzy interviewt Vajen over de film Spirit Ongetemd, waarin Vajen een rol speelt als spreker voor het personage Lucky. Lizzy stelt Vajen een aantal vragen over de film en haar rol in de film. Lizzy lijkt er in ieder geval geen enkele moeite mee te hebben, en dat heeft ze natuurlijk van haar moeder!

TikTok

Niet alleen met interviews komt Lizzy heel goed voor de dag, ook in welbekende TikTok video’s danst ze de sterren van de hemel. Ze staat graag voor de camera, en dat doet ons aan haar moeder denken. Wendy vindt het overigens ook heel leuk om mee te doen met de TikTok video’s van haar dochter. Aanschouw hier een leuke moeder-dochter dans.

 

Bron en Beeld: Instagram