100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Dochter Willeke Alberti ontvangt emotioneel bericht

Dat Daniëlle altijd en voor iedereen klaarstaat, blijkt maar weer uit de tekst die haar zoon voor haar heeft geschreven. Wat bijzonder dit!

Dochter Willeke Alberti

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente.

Vorig jaar bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief.

Emotioneel bericht

Daniëlle staat altijd en voor iedereen klaar, ondanks het feit dat zij ziek is en af en toe te zwak om iets te kunnen doen. Daniëlle houdt ongelooflijk veel van haar kinderen, maar zij ook van haar. Davey, de zoon van Daniëlle, heeft een hele mooie, emotionele en bijzondere tekst geschreven voor zijn moeder en dat raakte haar wel even. ‘Ik deel met veel liefde het stuk dat hij schreef net na mijn (geselecteerde darmkanker) diagnostiek in april 22. Ik heb het ook doorgestuurd naar de Prof. Dokter in Frankfurt waar ik acht maanden onder behandeling ben met de woorden. Geen druk lieve Prof gewoon een beetje want ik zou graag mijn kinderen kinderen mijn oma liefde willen geven op een dag’, begint zij haar bericht.

‘Mij altijd accepteren en liefhebben voor wie ik ben. Altijd trots op mij. Altijd voor me klaar staan. Altijd een schouder om op uit te huilen. Altijd klaar met haar spirituele raarheid. Altijd daar, ongeacht afstand, tijd of ruimte. Altijd, onvoorwaardelijke liefde. Niemand zal ooit zoveel van me houden als jij. Er is geen liefde zo puur, sterk en onvoorwaardelijk als de liefde die ik van jou voel. Onvoorwaardelijke liefde. Ik ben gezegend met een moeder die meer van mij houdt dan van zichzelf. De meest puurste vorm van onvoorwaardelijke liefde.’ Dit is een stukje van de tekst die Davey schreef. Hier zijn wij wel even stil van. Echt prachtig, maar tegelijkertijd ook zo emotioneel…

https://www.instagram.com/p/Ct4m3wVrXpu/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti over zware tijd: 'Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen'
Willeke Alberti over zware tijd: ‘Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen’
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
Lees alle artikelen over Willeke Alberti