100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Dochter Willeke Alberti over ziekte: ‘Luiers aan en 3 haren op m’n hoofd’

Met de dochter van Willeke Alberti lijkt het alleen maar slechter te gaan. Via Instagram geeft zij haar volgers een gezondheidsupdate.

Dochter Willeke Alberti

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Mexico en Twente. In 2022 kreeg Danielle het verschrikkelijke nieuws te horen dat zij een agressieve vorm van een endeldarmtumor heeft. Daniëlle blijft positief voor hoe ver dat kan.

Gezondheidsupdate

Het was al bekend dat Danielle niet zou genezen van deze kanker, maar toch hoopt zij zo lang mogelijk positief en in leven te blijven. Via Instagram geeft zij haar volgers een update over haar gezondheid. ‘De zevende lokale chemokuur op 5 december hielp om de tumoren kleiner te maken, maar toch had dit alles zijn weerslag op mijn mentale welzijn. 20 kilo afgevallen, luiers aan, drie haren op mijn hoofd over, schildklier en nieren hebben het zwaar, pijnlijke zenuwen in linkerbeen.’ Daarnaast geeft Danielle aan dat zij veel aan het overgeven is en dat zij momenteel met krukken loopt. ‘Niet makkelijk, maar het maakte het de afgelopen maand makkelijker met de onvoorwaardelijke liefde van mijn familie.’

Op Instagram deelt Danielle een mooie foto met haar dierbaren. ‘Mam nog even een gezinsfoto maken hoor en eentje met Davey voor zijn vertrek. Ok amore maar pak even mijn mascara en haarstuk en kan ik mijn geitenwollen sokken aanhouden( nee), dan probeer ik er nog iets foto leuks van te maken’, eindigt zij haar bericht. Wat is dit toch een ongelooflijk sterke vrouw en wat heeft zij dit prachtig, maar heel emotioneel verwoord. Wij wensen Danielle en haar familie ontzettend veel sterkte de aankomende tijd.

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti over zware tijd: 'Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen'
Willeke Alberti over zware tijd: ‘Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen’
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
Lees alle artikelen over Willeke Alberti