100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

FOTO: Douwe Bob zoenend gespot met een man!

Douwe vloog voor het Eurovisiesongfestival naar Liverpool en daar nam zij zijn vriend/collega mee naar toe. De twee vermaken zich prima!

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Liefde

Douwe is al een hele tijd samen met zijn grote liefde, Anouk. Met haar heeft hij een zoontje, Elias en het stel is sinds vorig jaar zelfs verloofd. Op Instagram deelt de zanger regelmatig foto’s met zijn gezinnetje en hij lijkt gelukkiger dan ooit.

Zoenend gespot

Gisteren heeft iedereen kunnen zien dat Mia en Dion de finale van het Eurovisiesongfestival niet hebben gered. Degene die dit live hebben gezien, zijn Douwe en een vriend van hem. De twee reisden samen af naar Liverpool en naast het kijken van het Songfestival, hebben zij ook nog wat quality time gehad in de stad zelf. In een groot hart op straat, poseerden Douwe en Stijn zoenend. ‘Love in Liverpool! Live in Loverpool!’, schrijft hij eronder. Geweldige foto van de twee vrienden.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob