100%NL Magazine Kim Kotter Kirsten Schilder

ZIEN: Droom beste vriendinnen Kim Kötter en Kirsten Schilder komt uit

Kim en Kirsten zijn al jaren beste vriendinnen. Nu de twee allebei drie kinderen hebben, is het een droom die uitkomt om hun kroost samen te fotograferen.

Kim en Kirsten

Kim Kötter en Kirsten Schilder zijn al jaren beste vriendinnen. Het stel heeft daardoor heel veel lief en leed met elkaar meegemaakt. Zo spreken zij elkaar dagelijks, waren zij allebei op elkaars bruiloft, hebben zij vakanties en gezellige avonden samen gevierd en hebben zij samen zes kinderen. Dat laatste is überhaupt al zes keer geweldig om mee te maken als beste vriendinnen. Nu alle kinderen wat ouder zijn, hebben zij de drie kinderen van Kim en de drie van Kirsten samen gefotografeerd.

Fotoshoot

Kirsten’s kinderen zijn wat ouder dan die van Kim, maar wanneer zij samen zijn, kunnen zij het onwijs goed met elkaar vinden. Voor Kek Mama Magazine zijn alle kinderen bij elkaar gezet en zijn er wat leuke foto’s geschoten. Een droom die uitkomt voor vriendinnen Kim en Kirsten. ‘Vandaag de hele dag met mijn lieve Kirsten Schilder op pad geweest. We hadden een te gekke covershoot!’, schrijft een enthousiaste Kim onder een foto met Kirsten. Op de volgende beelden zien wij alle kinderen samen. ‘En wat een rijkom. Eigenlijk 7, als je de mega schattige pup doefie mee telt’. Het is even zoeken, maar als je goed kijkt, zie je Kirsten’s jongste dochter Jackie met haar nieuwe hondje in de armen. Wat een te gekke shoot is dit. Iets om voor beste vriendinnen Kim en Kirsten voor altijd te koesteren. Begonnen als twee vriendinnen en nu twee grote gezinnen. Prachtig..

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter