100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje

Thomas en Elianne werden vorige week ouders van een dochter en zij zitten al dagen op een roze wolk. Het geluk kan niet op.

Thomas en Elianne

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Eerder dit jaar maakten de twee opnieuw bekend ouders te worden. Dit keer van een dochter. Het meisje heet Sky Méa en is vorige week geboren.

Op een roze wolk

Thomas en Elianne hebben er 9 maanden op moeten wachten, maar zij mogen ondertussen alweer een week lang knuffelen met hun lieve dochtertje. Op Instagram deelt Elianne nu een video waarop wij beelden van voor de bevalling en na de bevalling zien. Elianne ligt in het ziekenhuisbed en Thomas steunt haar. Vervolgens zien wij beelden van het wondertje Sky Méa. ‘WEEK 1. En nu al de aller aller mooiste week van heel het jaar 2024! Wat zitten wij op een roze wolk… ik heb je lief, mijn HELE LEVEN!’, schrijft een dolgelukkige Elianne erbij. Wij snappen volledig dat zij samen op een wolk zitten. Veel geluk gewenst met jullie mooie gezinnetje…

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge