100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

ZIEN: Elianne Zweipfenning deelt prachtig babynieuws

Zelf is zij met smacht aan het wachten op haar tweede kindje, maar er is nog meer babynieuws om volijk en gelukkig van te worden.

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is in het geheim getrouwd en in december 2022 werden zij ouders van een zoon, Saint. Vorig jaar maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje en zij kan ieder moment geboren worden.

Babynieuws

Terwijl Elianne wacht totdat haar eigen dochtertje geboren wordt, heeft zij nog meer babynieuws om vrolijk van te worden. Een goede vriendin is namelijk in verwachting van haar tweede kindje en Elianne is door het dolle. Elianne deelt het in haar Instagramstory en zij schrijft erbij: ‘Jeeeeej, Saint en zijn zusje krijgen een vriendje of vriendinnetje erbij.’ Geweldig nieuws en nu maar hopen dat Elianne zelf ook snel met babynieuws komt. 😉

100%NL Magazine Elianne Zweipfenning

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen