100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Emotionele Caroline Mol: ‘Omdat ik jou zo vreselijk mis’

Ondanks het feit dat het leven doorgaat, mist Caroline haar overleden dochtertje nog iedere dag. Zij deelt er een emotionele post over..

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Enorm gemis

Het is inmiddels 2,5 jaar geleden dat het verschrikkelijke nieuws naar buiten kwam, dat de dochter van Jan en Caroline is overleden. Er hing een zwarte wolk boven het dorp en nog steeds wordt er regelmatig over deze mooie meid gesproken. Het leven gaat door en ook Jan en Caroline proberen weer van de leuke dingen te genieten, maar ondanks dat, denken zij iédere dag aan Donna. Hier komen de ene keer meer emoties bij kijken dan de andere. Gisteren had Caroline het er duidelijk weer even extra moeilijk mee. Zij deelt een emotionele post op Instagram en die raakt ons en al haar volgers. Wat moet dit toch iedere dag weer moeilijk zijn. Jan en Caroline zijn zo sterk..

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
Lees alle artikelen over Caroline Mol