100%NL Magazine Estavana Polman (Beeld: ANP)

WAUW: Estavana Polman straalt in glitterjurk op nieuwe gezinsfoto

Op een nieuwe gezinsfoto straalt Estavana Polman als nooit tevoren in een zwarte glitterjurk!

Estavana Polman

Het jaar 2023 staat voor grote veranderingen voor Estavana Polman. De sportieve blondine heeft Denemarken achter zich gelaten om zich helemaal over te geven aan de Roemeense handbalclub Rapid București.

Gelukkig heeft Estavana een stabiele thuisbasis waar ze altijd terecht kan als het haar even teveel wordt. Samen met haar grote liefde Rafael heeft ze een dochter Jesslynn. Moeder en dochter hebben een hele hechte band. De beelden waarop Jesslynn haar moeder dan ook in de armen vliegt op Schiphol gingen viral en lieten ieders hart smelten.

Daarnaast is Estavana ook nog bonusmama voor Damián van der Vaart. Rafael kreeg zijn zoon uit een huwelijk met Sylvie Meis. En dat co-ouderschap niet uit ruzie hoeft te bestaan, dat bewijzen Rafael en Sylvie. Zo vierden ze afgelopen Kerst samen, en dat leverde hele leuke foto’s op.

Tweelingbroer

Wist je trouwens dat Estavana Polman ook nog een tweelingbroer heeft? Hij heet Dario en is net zo sportief als zijn tweelingzus! Ze hebben beide dezelfde opleiding gevolgd (het CIOS) en ze spelen ook allebei handbal op hoog niveau.

Een foto van Dario zie je hier.

Nieuwe gezinsfoto

De eerste week van 2023 zit er alweer bijna op, maar dat weerhoudt ons er niet van om nog even terug te blikken op de jaarwisseling.

Tijdens deze feestelijke avond trok Estavana alles uit de kast om er tiptop uit te zien. Ze droeg een lange, glinsterende jurk en droeg haar haren los. Ook de mannen Rafael en Damián zagen er super uit. Maar er kan er maar één iemand de show stelen: en dat was de kleine Jesslynn. Ze droeg net als haar moeder glitters, maar in een andere kleur.

Estavana: ‘Ik ben zo dankbaar voor alle goede mensen in mijn leven. Het leven is soms zwaar, maar de vraag is hoe je ermee om gaat. Ik voel me sterk, ik voel me goed, ik voel me geliefd. Ik kan niet wachten op een nieuw jaar. 2023…je bent welkom!’

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Estavana Polman