100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

TE SCHATTIG: Fallon vindt zichzelf lookalike met pluizige hond Sjaak

Het sneeuwt, het is koud en het regent en dat vraagt om veel kleding. Fallon is helemaal ingepakt om naar buiten te gaan, maar zij vindt zichzelf een beetje op hond Sjaak lijken.

Gezin

Zij vormen samen één van de mooiste gezinnen van het land en iedereen wordt dagelijks vrolijk van alle foto’s en video’s van de knappe, lieve en ondeugende kinderen. Wij hebben het nu natuurlijk over het gezin van Danny Froger en Ann Dominique Wilten. Het stel vierden deze week hun 6-jarig samenzijn en wat hebben zij een hoop meegemaakt en opgebouwd in die tijd. Verhuizingen, meerdere vakanties, 2 dochters en een lieve hond, Sjaak. ‘Nu voel ik me pas echt compleet!’, schreef Ann Dominique.

Fallon lookalike met hond Sjaak

Het is al dagen hartstikke koud buiten en daar kwam nu ook nog sneeuw bij kijken. Voor honden maakt het niet uit wat voor weer het is, want zij moeten toch naar buiten voor hun wandeling. En stiekem is een rondje op de slee door de straat ook hartstikke leuk met dit weer. Dat betekent dat Ann Dominique en de kinderen zich even goed moesten aankleden en dat hebben zij dan ook gedaan. Fallon stond met snowboots aan, een grote berenmuts op, een sjaal om en haar winterjas aan in de woonkamer en toen viel haar iets grappigs op. Deze kleine meid vond zichzelf namelijk precies op hond Sjaak lijken. ‘Ik lijk op jou Sjaak‘, is wat Fallon zei. Wij vinden dit echt onwijs schattig en snappen haar eigenlijk wel. Dat komt door de bruine jas en de wollen muts met ronde oortjes die zij draagt. Vervolgens plaatst Ann Dominique nog een foto van Fallon en Sjaak samen. ‘Broer & zus’, schrijft zij daaronder. Dit is misschien wel het schattigste wat wij vandaag gezien hebben. Wat is Fallon toch een lieverd en wat staat deze winterkleding haar geweldig..

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen