SCHATTIG: Wegsmelten bij de foto's van Jake's eerste wintersport
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Wegsmelten bij de foto’s van Jake’s eerste wintersport

Shelly's zoontje Jake was voor het eerst mee op wintersport en hij heeft er onwijs van genoten. De foto's zeggen genoeg..

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Waar Shelly haar volgers’ aandacht ook mee trekt, is het prachtige huis dat zij en Mark samen hebben verbouwd in Spanje. Het gezin vliegt er regelmatig naartoe en dat snappen wij maar al te goed, want het huis ontbreekt hen aan niets en ziet er echt prachtig mooi uit vanbinnen en vanbuiten.

Eerste wintersport

Shelly deelde al eerder foto’s van Jake tijdens zijn skilessen in Nederland, maar dit keer mocht hij daadwerkelijk mee de berg op in Oostenrijk. Aan de foto’s die Shelly deelt, is te zien dat kleine Jake er onwijs van heeft genoten. ‘Ik had niet gedacht dat een ventje van 3 al zo veel lol zou halen uit skiën. Hij wil als eerste de piste op en geniet van elke seconde. Skiles van juf Charlotte vindt hij helemaal de bom, maar tussen mama’s benen naar beneden is wel echt het allercoolst’, schrijft Shelly onder de foto’s, waar wij en haar volgers bij wegsmelten. Jake in zijn skipak met die kleine skilatten eronder is nu al het liefste wat wij vandaag hebben gezien.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk